07:00 – 19:00 H-P
09:00 – 15:00 Szo
+36 (70) 776-1301

07:00 – 19:00 H-P
09:00 – 15:00 Szo
+36 (70) 776-1301

"
"

Filozófiánk szerint a szépség magában foglalja az elmét, a testet és a szellemet. A női nem figyelemre méltó szépsége és ereje által ihletett szalonunk tiszteletben tartja a külső szépség és a belső én közötti elválaszthatatlan kapcsolatot. Hisszük, hogy a szépség egyedülálló átalakító erővel rendelkezik, hogy javítsa életünket, ezért meg kell tapasztalni és élvezni az élet minden pillanatát.

BeautyCsapat

Raduska ÁgotaBAM Beauty szalonvezető

Ha Ágotát választod fodrászodnak, szalonunk egyik legtapasztaltabb fodrászának a kezei között érezheted biztonságban magad….

Simon Zsuzsannafodrász

Ha Zsuzsihoz van időpontod, biztos lehetsz benne, hogy mindig jókedvű fogadtatásban lesz részed. Zsuzsi nagyon kreatív hajfestés terén is, miden munkáját alapos konzultáció előzi meg….

Bágyi Líviafodrász

Ha Livit választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy a végtelen kedvessége és türelme el fog varázsolni. Férfi hajvágással is bizalommal keresheted, igazi specialista ezen a…

Pető Bernadettfodrász

Dr. Orosz-Lánczi AndreaBeauty részleg vezetője

Andit keresheted a szalonnal kapcsolatos kérdésekben beauty@bamgroup.hu…

Dr. Orosz TiborBAM Group társtulajdonos-ügyvezető

Zsák TinaBAM Group kommunikációs vezető

Tinát keresheted workshopok, rendezvények és B2B együttműködések miatt, az eventandmore@bamgroup.hu címen…

Téged várunk

fodrász…

Téged várunk

fodrász…
Termékeink

Fenntarthatóság, védelem és tökéletes fedés – szerintünk ezekre van szüksége a nőknek és férfiaknak egyaránt. A természetes szépségen át a roncsolt hajszerkezetig mindenre szerettünk volna megoldást nyújtani. Olyan világmárkák mellett köteleződtünk el, amelyeket mi magunk is használunk: L’Oréal Professionnel, Kérastase és Authentic Beauty Concept.

Bejelentkezés

ONLINE bejelentkezéshez kattints a linkre.

Nyitvatartás