07:00 – 19:00 H-P
09:00 – 15:00 Szo
+36 (70) 776-1301

07:00 – 19:00 H-P
09:00 – 15:00 Szo
+36 (70) 776-1301

BAM BeautySzolgáltatások

A feltüntetett árak nem tartalmazzák az anyaghasználat költségeit.

Inoa, Majirel, Dialight festékek 140 Ft/gramm, Szőkítő anyagok 90 Ft/gramm, Effasor 1500 Ft/tasak

SzolgáltatásokHajkezeléseink

Kerastase

Gensis:

6 500 Ft

Hajhullásra és töredezésre hajlamos hajrá ajánlott

Gensis homme:

1 000 Ft

Férfi termékcsalád ritkuló, elvékonyodott hajra

Fusio Dose:

3 500 Ft

Egyedülálló, személyre szabott hajápolás

Specifique:

1 500 Ft

Problémás fejbőrre, korpás, zsíros hajra ajánlott

K Water kezelés:

2 500 Ft

Fakó, élettelen, fény nélküli hajra ajánlott

Haj és fejbőr diagosztika

Ingyenes

Fejbőr és hajszerkezet diagnosztika tanácsadással

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Agyagos fejbőr maszk

6 500 Ft

Hatékony ápolás minden haj és fejbőrtípusra

Csatlakozz egy
forradalmi újításhoz
#everyrefillcounts

Az autentikusságot, őszinteséget és átláthatóságot a legfontosabb alapértékeink között tartjuk számon, így elkötelezetten dolgozunk a csomagolásunkon, összetevőinken és társadalmi kezdeményezéseinken, és minden lehetőséget megragadjunk a fejlődésre.

Az újratöltő állomásainkat azért hoztuk létre, hogy csökkentsük az egyszerhasználatos műanyagtermékek szükségességét. Arra törekszünk, hogy megváltoztassuk az emberek hozzáállását, lehetővé téve a számukra, hogy apró lépésekkel mindannyian hozzájáruljanak a környezet védelméhez.

Termékeink

Authentic Beauty Concept

Az Authentic Beauty Concept sokkalta többről szól a termékek értékesítésénél, és messze túlmutat a hajápoláson. A természetes szépség valódi kiemeléséhez kizárólag gondosan válogatott eredetű, tiszta összetevőket használunk. Termékeink szilikonoktól, szulfátoktól, parabénektől, ásványi olajoktól és mesterséges színezékektől mentesek, ehelyett erőteljes, vegán összetevők alkalmazása mellett döntöttünk. Gondosan válogatott és összeállított – mert ami kimarad, az legalább olyan fontos, mint ami belekerül.

Kérastase

A Kérastase hajápolók napjaink legigényesebb elvárásainak is megfelelnek, ráadásul még az érzékeit is kényeztetik. Ennek köszönhetően a haj mindennapi kezelése az önmagával való törődés rendkívüli pillanatává válik. Bízza magát a szakértőkre, és tapasztalja meg a párizsi luxus érintését, a forradalmi ápolótechnológiákat és a teljesen egyedi ápolást, ami képes a haját varázslatosan megváltoztatni.

A nagyszámú szakértői gárda felügyelete alatt olyan egyedülálló hajápoló készítmények születnek, melyek mindegyikét a hatóanyagok nagyfokú koncentráltsága, a kifinomult molekuláris összetétel, a kellemes textúra és illat, valamint nem utolsósorban az elegáns dizájn jellemzi.

L’Oréal Professionnel

Meghatározza a fodrászatban uralkodó trendeket, a világ legjobb mesterfodrászaival működik együtt, és termékeire a párizsi, New York-i, londoni és milánói divatbemutatók backstage-eiben bukkanhatunk rá.

Ez a L’Oréal Professionnel márka, amely génjeiben hordozza a francia stílust, egyben a professzionális fodrászok kedvenc márkája.

A L’Oréal Professionnel hajfestékei intenzív és ragyogó színt ad a hajnak, emellett alaposan befedik az ősz hajszálakat. A hosszan tartó hatásnak köszönhetően végtelenül sokáig élvezheti új, ragyogó hajszínét. Egy probléma léphet csak fel: a színek hihetetlenül széles skálájából nehéz lesz a választás, mert az egyik árnyalat szebb, mint a másik.

Jelentkezz be hozzánk